/>

Пътеводител Япония

От огромни, простиращи се градове до древни храмове (с вкусна храна и зашеметяващ пейзаж между тях), Азия е един от най-разнообразните и завладяващи континенти на Земята. С относително ниските разходи за посещение и непрекъснато разрастващата се туристическа инфраструктура, Азия непрекъснато нараства популярността си като гореща дестинация за пътници от цял свят.

Докато някои азиатски страни имат много прилики, всяка от тях има своя уникална култура и чар! С толкова много градове да избирате - независимо дали сте любител на природата или се опитвате да отметнете колкото се може повече храмове - трудно може да се реши къде в Азия да посетите следващия. От Банкок до Бутан и навсякъде по средата, ето някои от най-добрите места за пътуване в Азия в момента, в никакъв конкретен ред.

Азия е най-големият континент както по големина, така и по население - разнообразен, многокултурен топилен съд на някои от най-старите цивилизации на Земята. В Азия има толкова много какво да се види и направи, че е трудно да я ограничиш до кратък списък - може да ти отнеме месеци, за да проучиш наистина само една страна.

За тези, които имат по-строг график или бюджет, тайната на откриването на най-добрите места за пътуване в Азия е да видят малко от всичко - от небостъргачите на Хонконг до величествените склонове на планината Фуджи и архитектурното чудо на места като Ангкор Ват в Камбоджа.

Независимо какво наистина искате да изпитате в пътуванията си из Азия, със сигурност има някъде място, което да запълни тази нужда. За да ви помогнем да планирате пътуването, разгледайте нашия списък с най-добрите места за посещение в Азия.