Шопинг в Дубай

Емирство Дубай е най-популярният шопинг център на целия Среден Изток. Известен е с моловете си, където присъстват най-големите търговски марки на пазара. Но и със своите пазари, т.нар. сукове.

Разходка с цел пазаруване в Дубай предлага вдъхновяващо разнообразие от стоки, продукти и цени. Толкова популярна шопинг дестинация е Дубай, че в емирството се организират цели шопинг фестивали.

Първият отворен в Дубай мол и един от най-популярните и до днес е Дейра Сити Център. Той разполага с над 300 магазина, кино, няколко шоурума на известни марки коли, кът за забавление за цялото семейство, хотел...

Мол на Емиратите е сред най-големите търговски центрове на Дубай. На територията му има повече от 200 магазина на популярни модни брандове, редица занаятчийски магазини, предимно златарски и бижутерски ателиета, ресторанти, кафенета, кино и известната ски писта на закрито.

Дубай Мол – най-големия мол в целия свят. Огромен избор от магазини (повече от 1000), пет звездни хотели, гледката на прочутите музикални фонтани на Дубай.

Това са само три от най-популярните молове на емирството. Но пазаруването в Дубай не свършва до тук. Известните сукове разгръщат невероятни възможности за пазаруване.

Златният сук разполага със стотици блестящи витрини и тонове (буквално) злато. Тук всеки посетител може да открие безценни съкровища. Майсторите златари предлагат дори до няколко часа да изработят това, което искате и си представяте.

Пазарите в Дубай царстват с цветове и аромати. Не пропускайте апетитния Сук на подправките, цветния Сук на платовете, примамливия Рибен пазар...

След шопинг в Дубай, можете да си тръгнете от емирството с нова дреха на световноизвестна марка, с автомобил или с безброй ароматни пакетчета с подправки... Без значение каква е била целта ви.
Hermes Holidays
Снимка - Hermes Holidays
Полезни връзки:

Почивки в Дубай
Прочетете още:

15 неща, които е добре да знаете, когато отивате в Дубай