Остров Бали – досег с красотата на природата на суша и под вода

Остров на боговете, Божествена земя, Остров на хилядата храма... Това е Остров Бали, обгърнат от цялата красота, на която природата е способна, щедро надарен с приказни гледки и богата природа. Изобилие от цветове и цветя, благоухания и храмове, ритуали и вибриращ живот...

Но Бали има още какво да покаже... Един невероятен свят, също толкова богат и изпъстрен от самата природа и този тайнствен свят се намира във водите на Индийския океан. Гмуркане около остров Бали преминава отвъд границите на очакванотото и достига някъде до въобръжението...

Океанът разгръща своите тайни, за да изложи пред погледа палитра от цветове и форми. Тук подводния живот е повече от изобилен. Хиляди видове обитават водите на Индийския океан. Любителите на дайвинга твърдят, че Бали реализира най-голямите мечти на гмуркачи и подводни фотографи.

Наред с кораловите рифове и техните обитатели, близо до селището Туламбен всеки гмуркач може да разгледа прочутия потънал кораб – Liberty. Освен това почитателите на арденалина имат възможност да плуват сред акули, да изледват пещери и подводни стени.

Почивка, съчетана с гмуркане на остров Бали позволява потапяне в съвсем нови преживявания, исзледване на нови непознати територии – и на суша и под вода, заедно със събирането на незабравими спомени от най-приятното приключение, в което сте готови да се впуснете.
Hermes Holidays
Снимка: Hermes Holidays
Полезни връзки:

Почивка и гмуркане на остров Бали

Гмуркане по света
Вижте още:

Бали - един различен свят, където времето е спряло

Бали – oстровът на хилядата храма

Остров Бали в любопитни факти

Остров Бали - тържество на природата