Меден месец – как да изберете най-романтичната дестинация

Индия


Сезонът на сватбите е открит и най-горещото му време наближава, което означава, че е време да планирате обиколки за вашия меден месец. Някои младоженци получават пътуване като подарък, така че дори не мислят да планират първата си семейна ваканция. Според статистиката обаче, повечето от тях внимателно се подготвят за предстоящото пътуване и в продължение на много дни и нощи мислят коя посока да изберат.
Всъщност вече има рейтинг на най-добрите места за посещение на младоженците. Прави се според отзивите на двойки, които вече са успели да прекарат медения си месец. И ако се подготвяте за най-тържествения ден от живота си, следната информация е за вас.


Райска наслада на островите


Начело на класацията на най - добрите места за романтично пътуване, разбира се, райските острови - Малдивите , Сейшелите , Фиджи ... Всички те са заслужено търсещи сред новосъздадените двойки. Отмерена почивка в уединение, заобиколена от идилични пейзажи, е идеална за младоженци. Километричните плажове и живописните лагуни допринасят за романтично настроение и надеждно отделят мислите от познатото ежедневие. Освен това на Малдивите все още има необитаеми островчета, където можете да се скриете от външния свят. Какво може да се сравни с меден месец, прекаран на островите?............... Просто още един остров. И името му е Бали . Там можете не само да се наслаждавате на слънцето, но и да видите многобройните атракции. Само храмовете там са повече от хиляда , въпреки факта, че Бали е най-малкият остров на Малийския архипелаг.


Европейски празници с екскурзии


Втори по полулярност сред младоженците е Европа. Що се отнася до конкретни места, Париж е на първо място. Харесва ви или не, столицата на Франция е здраво укрепена в съзнанието ни с асоциацията на най-добрия романтичен град.
Това е град на любовта, романтиката и европейската изтънченост. В Париж младоженците ще могат да се почувстват като герои на романтични филми и книги. Посещавайки градините на Версай, известния музей на Лувъра и целувайки се под Триумфалната арка, са едно от многото неща, което предлага Париж! Влюбените двойки могат да прекарат романтична вечеря на свещи, с вино и необичайни ястия в почти всеки ресторант в града. В крайна сметка парижани знаят много за романтиката!

С романтиката на Париж, може да се състезава само Венеция. Венеция. Венеция е романтиката на 117 острова, много канали и мостове. Какво може да бъде по-красиво от празнуването на началото на семейния живот в гондола по Великия канал на Венеция! Тук можете да храните гълъбите на площад Свети Марк. В него се помещават древни сгради от различни епохи, както и висока камбанария, от която се вижда не само цяла Венеция, но и далечни заснежени планини.
Меденият месец във Венеция едва ли ще се хареса на любителите на клубовете и танците до сутринта. Този град е за любителите, които предпочитат да прекарат вечерта заедно в ресторант с прекрасна гледка.

Малта - е, за тези, които свързват релаксацията със слънцето, морето и плажа, Малта е подходяща. Това е екзотичен остров в Средиземно море, където от октомври до май е топло и слънчево.

Плажната ваканция може да се комбинира с посещение на пещерата, където според легендата красивият Калипсо е скрил Одисей в плен, с организирана разходка покрай храма в чест на богинята Аштроз или покрай древните метални светилища.

Природата на острова е живописна. Синията лагуна, до който може да се стигне с лодка, има необикновено красиво синьо море и много скалисти пещери. Незабравима гледка се открива от скалите на Малта на южното крайбрежие.


Азиатска екзотика с адреналин


Ако двама опитни туристи се свържат от брака, те трябва да изберат нещо екзотично и необичайно за сватбеното си пътешествие. Например остров Окинава в Япония .Това е един от най-известните плажни курорти в страната на изгряващото слънце. Там всичко е много спокойно, премерено и автентично. На острова няма да намерите дискотеки, барове, светеща реклама и магазини с изобилие от стоки, познати в другите курорти. Само плажове, палми и усмихнати хора.

Не харесвате плажовете? Изберете Индия , или по-скоро в град, наречен Удайпур. С право се нарича Източна Венеция, защото мястото е много романтично. Това се обуславя от уникалното местоположение на три езера наведнъж. Също така градът е известен със своите невероятни градини и паркове. Именно Удайпур е любимото място за почивка на самата Елизабет II.

За да видите най - големия символ на вечната любов, трябва да отидете в индийската Агра, за да се насладите на красивия Тадж Махал. Той е най-луксозният символи на вечната любов. Тази разходка ще остане в паметва ви в продължение на много години. Тадж Махал е особено красив на лунната светлина. Можете да му се възхищавате през нощта два дни преди и след пълнолунието.


Каквато и посока да изберете, не забравяйте, че медения месец е пътуване за двама, така че не забравяйте да изберете дестинацията заедно. Само така ще получите море от емоции и добро настроение!