Национален парк Яла

Шри Ланка
Националният парк Яла е най-популярният и най-посещаван национален парк в Шри Ланка, поради високата си плътност на леопардите. Това е вторият по големина национален парк в Шри Ланка. Разположен в югоизточния регион на страната, можете да станете свидетели на три от големите четири на srilanka в Yala National Park Леопард, слон и ленива мечка. Националният парк Yala е най-популярен за Safari Game Drivers, Tented Safari Camping and Fishing
Разположено в незабравимо приключение до националния парк Yala, пътуването в джунглите на националния парк Yala е все още неоткрито съкровище; Това е място, където можете да забележите трима сред големите четири от Шри Ланка, неуловимия леопард, мечката ленивец и азиатския слон. Можете да се скитате сред криволичещи пътища в националния парк Yala под сенките на великолепни дървета във вашата автентична ваканция на Шри Ланка.
Националният парк Yala е вторият по големина парк за диви животни в Шри Ланка. Паркът се състои главно от сухи гори и отворени петна на тревни площи. Пътуването в гората Яла все още е неоткрито съкровище. Прекарайте времето си в луксозен сафари лагер Yala, където можете да останете под нюанси на дърво и да изчакате да видите диви животни в естественото им местообитание. Можете да станете свидетели на азиатски слон, черна мечка и леопард заедно със сиви мързеливи маймуни, докато пауните танцуват близо до къмпинга. Можете да се насладите на B.B.Q вечеря пред огън през нощта.
Взаимодействайте с местните жители и станете свидетели на ежедневните им житейски дейности, това е ваш ред да помогнете на местната общност, като участвате в техните дейности.
Започнете пътуването си, за да станете свидетели на селата на Яла и да опитате тяхната култура. можете да направите това пътуване пеша или с велосипеди. Можете да се лутате из криволичещи пътища около Яла и да се разхождате или да карате колоездач, минавайки през храсти и дървета на суха зона.Оферти за Национален парк Яла виж ТУК