ЛОКАЦИЯ
Малдиви, Малдиви
Къща за гости Batuta Maldives Surf View се намира на самия плаж на остров Thulusdhoo и предлага семпло обзаведени стаи със собствена баня. Има също тераса за слънчеви бани и ресторант.

Намира срещу плаж и лагуна. До нея се стига с моторна лодка от международно летище Мале или с пътуване с ферибот с продължителност 1,5 часа от столицата Мале.

Стаите предлагат климатик и вентилатор на тавана. Във всяка стая има собствена баня с душ с топла и студена вода. Предоставят се спално бельо и хавлиени кърпи. Ежедневно се осигурява безплатна бутилка вода.

Гостите могат да релаксират на терасата за слънчеви бани на 2-рия етаж. На тяхно разположение в къщата за гости има също сърф инструктори и денонощна рецепция. Срещу доплащане се предлага пералня.

Ресторантът на къщата за гости сервира малдивски специалитети и западна кухня.


Цени

Дата Изхранване На възрастен в двойна стая Единична стая
    
       
      
      
       
      04.07,  
      
      
       
      11.07,  
      
      
       
      18.07,  
      
      
       
      25.07,  
      
      
       
      01.08,  
      
      
       
      08.08,  
      
      
       
      15.08,  
      
      
       
      22.08,  
      
      
       
      29.08,  
      
      
       
      05.09,  
      
      
       
      12.09,  
      
      
       
      19.09,  
      
      
       
      26.09,  
      
      
       
      03.10,  
      
      
       
      10.10,  
      
      
       
      17.10,  
      
      
       
      24.10, 31.10  
      
      
     
   
BB  899 € / 1759 лв.  1,079 € / 2111 лв.

Описание 
Местоположение:
Къщата за гости е разположена на плажа в собствена лагуна. До нея можете да стигнете за 30 минути с моторна лодка от международното летище Мале или за 1,5 часа с ферибот от столицата Мале.


В хотела:
Batuta Maldives Surf View Guest House се намира на самия плаж на остров Thulusdhoo и ще Ви посрещне в семпло обзаведени стаи със самостоятелна баня. Тук Ви очакват също тераса за слънчеви бани и ресторант.


Стаи:
Стаите предлагат климатик и вентилатор на тавана. Във всяка Ви очаква самостоятелна баня с душ с топла и студена вода. Къщата за гости осигурява спално бельо и хавлии. Всеки ден на гостите се предоставя 1 безплатна бутилка вода от 1,5 литра.


Ресторант:
Ресторантът на къщата за гости сервира малдивски специалитети и западна кухня.

Развлечения:
Те могат да релаксират на слънчевата тераса на 2-рия етаж. На тяхно разположение има също сърф инструктори и денонощна рецепция. Batuta Maldives Surf View предлага пране на дрехи срещу допълнително заплащане.