Сейшелските острови – диаманти в океана

Република Сейшели разполага своите 155 острова е атлазената вода на Индийския океан. Това, което прави островите толкова примамливи на пръв поглед са меките, искрящо бели пясъци, покриващи крайбрежието, над които са надвесени високи стръмни скали и тучни хълмове.

Казват, че когато Бог създал света, хвърлил шепа диаманти в океана и така били създадени Сейшелските острови. Толкова чудно красиви са Сейшелите.

От всички острови обитаеми за само 33, но всеки от тях има свои тайни, с които примамва посетители – избуяла природа, редки растителни и животински видове, незабравими гледки.

Освен това, островите са известни с изключителното разнообразие на своите жители, дошли от различни краища на света – от Франция до Китай. Това обогатява културата на страната и създава магнетичното й очарование. На Сейшелите можете да чуете най-разнообразна реч, музика от различни места и да опитате деликатеси, облагородени от подправки и кулинарни умения от цял свят.

Да посетиш Сейшелските острови е като да прекрачиш през райски двери... Мечтите и представите за съвършена красота се реализират. Усещанията се изострят. Всичко чака в готовност да протегнете ръка и да получите това, за което сте мечтали – идеална почивка, приказни преживявания, приключения, адреналин. Много туристи посещават Сейшелите, заради прекрасните условия за практикуване на различни водни спортове – сърфинг, уинд сърфинг, кайт сърфинг и още...
Hermes Holidays
Снимка: Hermes Holidays
Полезни връзки:

Специални оферти

Индивидуални пътувания