Twin Lagoons

Twin Lagoons
Бистра, девствена вода и красиви варовикови скали. Това са "Близнаците Лагуни" и почти всичко от Корон. Накъдето и да погледнете, това е просто много грандиозно място за посещение. Особено, ако като мен сте от място като Англия, където небето е тъпо и водата винаги е студена и мътна.

Twin Lagoons е едно от най-добрите места за посещение в Coron. Това е една от многото зрелищни дестинации, посещавани на островни скачащи пътешествия тук, но дори и сред многото скрити езера, лагуни и плажове, с които Корон е известен, Twin Lagoon винаги ще се откроява сред най-добрите от най-добрите. Това е красиво и е приключение.

За да ви помогнем да се възползвате максимално от времето си в Coron, ето моето ръководство за епичните Twin Lagoons.

Twin Lagoons винаги ще си струва да посетите, но това е една от най-вълнуващите и най-необичайни атракции в Coron. Както подсказва името, има буквално две лагуни. И има гигантско парче варовикова скала, която ги разделя. Наистина е красиво.

Лагуните Близнаци са мястото, където прясна, подземна вода се среща с топла морска вода. Това е странно изживяване. Скочи от лодката, за начало ще кацнете в топлата морска вода, но независимо от кой път влизате в лагуните, скоро ще се слеете с изтичащата прясна вода.

Ако носите очила за плуване, ще забележите, че зрението ви започва да се размива. Маската ви не е мръсна, но срещата с различната плътност на водата създава странен филм, който се мие над всичко. Не очаквайте да видите много морски живот, но ако погледнете нагоре и наоколо, ще бъдете изумени от извисяващите се скали и красивата обстановка.Оферти за Twin Lagoons виж ТУК