Kayangan Lake

Kayangan Lake
Едно от най-сниманите места във Филипините е не друго, освен красивото езеро Каянган. Е, всъщност не е езерото Каянган, когато правите снимка на емблематичната гледка, а всъщност правите снимка на Корон Бей.

Казват, че водите на езерото Каянган са най-чистите и чисти във Филипините. Въпреки че не сме ги посещавали, лесно е да видим, че това езеро е специално. Водата е изключително бистра, а цветовете - невероятни.

Въпреки че поставя Coron на картата за повечето посетители, тези красиви острови притежават и много по-невероятни забележителности.

Това красиво езеро се намира на остров Корон, близо до популярния туристически град Филипини Корон Сити на остров Бусуанга. Езерото Каянган е в частта на страната, известна като Корон, която е в северния край на Палаванските острови в крайния югозапад от Филипините.

Почти целодневните екскурзии и туристическите пакети на езерото Kayangan дават време за плуване след посещение на гледката от другата страна на хълма. Водата тук е една от най-чистите навсякъде по света. Под повърхността има множество интересни скални образувания и много морски живот.

Едно от най-известните неща, които трябва да направите, се возете на сал около езерото Каянган. На борда на бамбуков сал можете да разгледате езерото с местен водач.

Друго, което трябва да направите в езерото Каянган, е да се гмуркате. Езерото има както сол, така и сладка вода и е дом на редица различни морски живот. Различните води за слоеве сол и пресни и могат да бъдат уникално гмуркане, подобно на Cenote Diving в Мексико.Оферти за Kayangan Lake виж ТУК