ЛОКАЦИЯ
Мале, Малдиви
Holiday Island Resort е разположен в район Алифу Даалу Атол на остров Дифуши, на 30 минути с полет от международно летище Ибрахим Насир.


Цени

Дата Изхранване Цена на човек в двойна стая
    
       
      
      
       
      31.10,  
      
      
       
      07.11,  
      
      
       
      14.11,  
      
      
       
      21.11,  
      
      
       
      28.11,  
      
      
       
      05.12,  
      
      
       
      12.12,  
      
      
       
      19.12,  
      
      
       
      09.01,  
      
      
       
      16.01,  
      
      
       
      23.01,  
      
      
       
      30.01,  
      
      
       
      06.02,  
      
      
       
      13.02,  
      
      
       
      20.02, 27.02  
      
      
     
   
HB  1,245 € / 2436 лв.

Описание


 
Местоположение:
Holiday Island Resort е разположен в район Алифу Даалу Атол на остров Дифуши, на 30 минути с полет от международно летище Ибрахим Насир.

Стаи:
Плажните бунгала на Holiday Island се намират на плажа и разполагат със самостоятелна тераса с шезлонги, откъдето има изглед към Индийския океан. Всяка стая разполага със сателитна телевизия, сейф и хладилник. Банята е свързана със стаята и е с вана и отделен душ.

Услуги:
Гостите на хотела могат да направят екскурзия около острова или да отидат на обиколка за наблюдение на китове и делфини. Други занимания, които може да се практикуват са гмуркане, ветроходство и водни ски. Хотелският комплекс има също фитнес зала, сауна и игрище за плажен волейбол.Хотелски комплекс Holiday Island се намира на пет минути с корабче от партньорски комплекс, чиито съоръжения са също на разположение на гостите. Има задължителен трансфер до хотелския комплекс от Международно летище Ибрахим Насир, който се заплаща при пристигане.

:
В ресторанта се сервират западни и ориенталски ястия на блок маса, а кафе-сладкарницата предлага а-ла-карт меню и топли напитки. В денонощния основен бар можете да се организират вечерни представления на живо.