17 дни / 14 нощувки
Цена от3290
ДЕСТИНАЦИЯ
Мексико Сити, Мексико
ВИД ТРАНСПОРТ
Самолет
ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ
08.10.2022 г.,    15.10.2022 г.,    22.10.2022 г.,    29.10.2022 г.,    05.11.2022 г.,    12.11.2022 г.,    19.11.2022 г.,    26.11.2022 г.,    03.12.2022 г.,    10.12.2022 г.
ПРОГРАМА
НАСТАНЯВАНЕ
ИНФОРМАЦИЯ
ДЕН 1
ДОБРЕ ДОШЛИ В МЕКСИКО СИТИ/ ЕКСКУРЗИЯ ДО СОЧИМИЛКО
Ще бъдете впечатлени от размерите на града още с пристигането си. Животът в Мексико Сити е френетичен, динамичен, пълен с особености и обичаи, които могат да ви се сторят странни. И като всяка столица – превзет от тълпи туристи от цял свят. На това разкошно място откривате многобройни исторически следи от пирамиди и археологически останки. Историческият център на Мексико Сити стои върху руини на древната столица на Ацтеките Tenochtitlán. Ако от друга страна искате да се полюбувате на елегантни сгради в типичния art nouveau стил ще се наложи да надникнете в някои от приказните квартали, представящи изтънчена смесица от модерна и колониална архитектура. Посрещане от местния представител и трансфер до хотела, в който ще отседнете. След настаняване, свободни часове за аклиматизация и самостоятелни разходки. Мексико Сити е мозайка от контрасти и представя пред вас цялата култура на държавата.

Включено:
Трансфер от летище до хотела, съдействие и информация на английски език, помощ с багажите на летище, нощувка в хотел. Екскурзия до Сочимилко.


ДЕН 02
ТУРИСТИЧЕСКА ОБИКОЛКА НА ГРАДА, АНТРОПОЛОГИЧЕСКИЯ МУЗЕЙ И МУЗЕЯ НА ФРИДА КАЛО
След закуска ви взимат от хотела за туристическа обиколка на града. Посещавате историческият център – UNESCO World Heritage, “The Zocalo” сърцето на града, където е Мetropolitan Cathedral – една от най-старите и мащабни катедлали в Латинска Америка, National Palace с известните фрески на Diego Rivera. Ще видите и руините на Templo Mayor – един от най-известните храмове на ацтеките в тяхната древна столица Tenochtitlan. Храмът е разположен на точното място, където ацтеките са видели орелът, кацнал на кактус със змия в клюна. Това символизира за ацтеките, че са достигнали обетована земя. Следва булевардът Paseo de la Reforma и паркът Chapultepe – тук в пред испански времена е била лятната резиденция на висшата класа на ацтеките. Продължавате с посещение на Антропологическия музей. Тук виждате известният календар на ацтеките, модели на Tenochtitlan, гигантските каменни глави Olmec от джунглите на Tabasco и Veracruz, сред много други екзотични съкровища. В този ден е включена и екскурзия до музея на Фрида Кало.

Включено:
Закуска в хотела, транспорт, пешеходна обиколка с екскурзовод на английски език, в историческия център и музея, входни такси, нощувка в хотела.


ДЕН 3
ПИРАМИДИТЕ В ТЕОТИУАКАН И БАЗИЛИКАТА ГУАДАЛУПЕ
Teotihuacan - ” мястото, където боговете са създадени‟ е един от най-важните археологически обекти в Мексико. Историята на Teotihuacan е доста мистериозна. Първите конструкции са от 200 BC. Счита се, че градът трябва да е бил населяван от около 200,000 жители по време на периода на разцвет. По това време Teotihuacán е бил най-големият град на американския континент един от най-големите в света. Жителите напуснали града около 8-ми век. Teotihuacan се счита за най-значителният, цивилизован културен център на древно Мексико. По време на тура срещате магията и мистерията на Тeotihuacan. Изкачвате пирамидите на Слънцето и Луната и минавате по алеята на мъртвите, посещавате храма на Quetzalcoatl с уникалните статуи на змии, храмът на пеперудите и крепостта. Обратно по пътя спирате за посещение базиликата на Девата от Гуадалупe, която събира пилигрими от цяло Мексико и околностите.

Включено:
Закуска в хотела, транспорт и пешеходен тур с екскурзовод на английски език в археологическият парк Теотиуакан и Гуадалупе, входни такси, нощувка в хотела.


ДЕН 4
ПРИКАЗНИ ПУЕБЛА И ОАХАКА
Днес се отправяте на 8 дневно пътешествие в южно магическо Мексико. Кръстосвате надлъж от ацтеките до маите, от полу-пустиня в джунгла сред колониални бисери и мистични археологични обекти. Традициите и природата ще бъдат основните линии в това пътешествие. Накрая на обиколката ще се възнаградите със заслужена почивка на карибските нежни плажове, прегърнати от тюркоазени топли вълни, галени от нежни слънчеви лъчи.
Тръгвате от хотела около 8 ч., след закуска. Пътувате към Пуебла – четвъртото по големина градче в Мексико. По пътя минавате покрай живописните покрити със сняг склонове на вулканите Popocatépetl (Пушещата планина 5464m) и Iztaccíhuatl (Спащата дама, 5230m). Планираме посещение на Santa Maria Tonantzintla с красивият храм декориран от туземците. В Пуебла, известен още като “Град на Ангели” обядвате и посещавате необикновения параклис Rosary, Катедралата, градския площад и красивия исторически център. Продължавате към Оахака, един от най-красивите колониални градове в Мексико, също част от световното историческо наследство. Оахака е известен с многобройните си индиански традиции, рефлектиращи в местното занаятчийство и типичната гастрономия.

Включено: З
акуска, обяд в местен ресторант в Пуебла, транспорт, панорамна обиколка на Пуебла, нощувка в Оахака.
Разстояния:
Мексико – Пуебла 2 часа; Пуебла – Оахака 4 часа


ДЕН 5
ОАХАКА – МОНТЕ АЛБАН – МИТЛА - ТУЛА
Днес посещавате археологическата зона Монте Албан – „Бялата Планина“, само на няколко километра от Оахака – древна столица на запотеките, построена на плато на 1,940 м надморска височина. Тук ще разгледате пирамиди, храмове, гробници, церемониални каменни гравюри, игрище за игра с каменна топка - пелота, множество мистични конструкции – тук се преплитат културни следи от различни цивилизации. Продължавате към Мита – стар церемониален център на запотеките. Мита е известен със уникални стенни мозайки, представящи различни геометрични дизайни – уникален стил на декорация в Мезоамерика. Виждате църквата от 16 ти век San Pablo, построена от испанците с материали от руините. На връщане към Оахака ще спрете за да видите дърветата Tule. Обратно в Оахака разглеждате катедралата, църквата Santo Domingo, музеят на златото и цветния пазар “20 de Noviembre”.

Включено:
Закуска, транспорт, туристически обиколки по програма с екскурзовод, входни такси, нощувка в Оахака.
Занимания: 8 часа.


ДЕН 6
ОАХАКА – КАНЬОНЪТ СУМИДЕРО – САН КРИСТОБАЛ
Рано сутринта, около 4 ч. тръгвате към красивият щат Чиапас. Днес основн радост ще ви достави разходка с лодка във внушителния каньон Сумидеро, който се издига на хиляди метри в най-високата си точка. Ще се възхитите от скалните формации и уникалната флора и фауна по бреговете на реката – крокодили, маймуни, стотици видове птици. След това преминавате през историческото градче Chiapa de Corzo на път за San Cristobal de las Casas.

Включено:
Закуска пакет, транспорт, круиз и посещения с екскурзовод, нощувка в Сан Кристобал
Разстояния:
Оахака – Тукстла 11 часа; Тукстла – Сомидеро 30 мин.; Сомидеро – Сан Кристобал 4,30 ч.
Днес прехода е много дълъг, възможно е да се вземе и полет – при желание се уточняват възможностите;


ДЕН 7
ИНДИАНСКИТЕ ОБЩЕСТВА
Днешната екскурзия е пълна с мистицизъм. Посещавате индианските селца San Juan Chamula и Zinacantan, разположени в планинските части на Чиапас. Тук местни все още демонстрират широк спектър от мистични обичаи и ритуали. Следобяд – свободно време за почивка. Препоръчваме да направите разходка в Сан Кристобал – цветния пазар, катедралата, музея на нефрита.

Включено:
Закуска, транспорт, екскурзовод, нощувка в Сан Кристобал
Занимания: 8 часа


ДЕН 8
САН КРИСТОБАЛ – АГУАС АСУЛ - ПАЛЕНКЕ
На път за Паленке посещавате водопадите Агуа Асул „ синя вода“. Тюркоазените нюанси, които правят тези водопади уникални идват от високата минерализация на водата. Насладете се на заобикалящата джунгла и поплувайте в това чудо. Продължавате към Паленке – дестинацията за днес. Вечерта – вечерята е включена.

Включено:
Закуска, транспорт, екскурзовод, посещение на водопадите, вечеря и нощувка в Паленке
Расзстояния:
Сан Кристобал – Агуас Асул 3,40 ч. ; Агуас – Паленке – 1,35 ч.


ДЕН 9
ПАЛЕНКЕ – КАМПЕЧЕ
Днес посещавате археологическата зона Паленке, един от най-важните обектив света на маите. Градът Lakamha, датиращ от древните маи, процъфтява през 7-ми век, под управлението на легендарния цар Pakal, чиито гробница е открита в Храмът с „ценните книжа“ в Паленке. Този град в руини храни красива архитектура, изключителни скулптури и каменни творби от древните маи. Разхождате се сред този разкош и продължавате към Кампече – пленителен град, пълен с военноморска история. Тук разглеждате испанска барокова архитектура. През последните години тук са възстановени стотици исторически сгради. Вечерта – вечеря в хотела.

Включено:
Закуска, транспорт, екскурзовод по време на посещенията, входни такси, вечеря и нощувка в Кампече
Разстояния:
Паленке – Кампече 6 часа


ДЕН 10
КАМПЕЧЕ – УКШМАЛ – МЕРИДА
На път за Мерида посещавате Укшмал „строен три пъти“, разположен в района Puuc. Укшмал е считан за един от градовете на маите, ярък пример за доминиращата архитектура в стил Puuc, характерна за региона. Посещавате Магическата пирамида, Четириъгълника на монахините, двореца на владетеля и игрището за игра с каменна топка. Обядвате и потегляте за Мерида – столицата на щата Юкатан. Градът, наричан още - Белия град е основан през 1542 г. от испанския конкистадор Франсиско Монтехо. При пристигане – разходка в историческия център.

Включено:
Закуска, транспорт, входни такси и екскурзовод преме на посещенията, обяд в Укшмал, панорамна обиколка на Мерида, нощувка в Мерида.
Разстояния:
Кампече – Укшмал 2 ч. ; Укшмал – Мерида 1 ч.


ДЕН 11
МЕРИДА – ЧИЧЕН ИЦА - КАНКУН
След закуска отпътуване за едно от новите 7 чудеса на света – Чичен Ица. В краят на ранния класически период от развитието на Мезоамерика, около 600 AD, Чичен Ица е бил най-мащабния и бележит град на маите. Днес е безспорно най-добре запазената находка от маите. Посещавате Храмът на Kukulkan (“El Castillo”), Игрището за игра с топка – пелота, Платформата на черепите, Храма на Ягуара, Обсерваторията, площада с хилядата колони и свещения сеноте Ik Kil. Тук ще обядвате и може да поплувате. Продължавате към Канкун – Ривиера Мая за заслужена почивка.

Включено:
Закуска, транспорт, екскурзоводско обслужване при посещенията, обяд, вход за обектите, трансфер до хотела, който сте избрали
Разстояния:
Мерида – Чичен Ица 2 часа, Чичен Ица – Канкун – 3 часа


ДЕН 12 - 16
Почивка в хотел по избор на Ривиера Мая.

ДЕН 17
Закуска. Трансфер до летището за полет до София.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
 • самолетни билети с включени летищни такси
 • обиколна програма/ежедневни екскурзии
 • входове за посещаваните обекти, включени в програмата
 • 3 нощувки със закуски в Мексико Сити
 • 2 нощувки със закуки в Оахака
 • 2 нощувки със закуски в Сан Кристобал
 • 1 нощувка със закуска в Паленке
 • 1 ношувка със закуска в Кампече
 • 1 нощувка със закуска в Мерида
 • 4 нощувки на база All Inclusive или закуска в Ривиера Мая
 • всички трансфери по програмата
 • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
 • напитки (освен при All Inclusive)
 • бакшиши
 • екскурзии в района на Канкун/Ривиера Мая
 • застраховка Отказ от пътуване

Програма

ДЕН 1
ДОБРЕ ДОШЛИ В МЕКСИКО СИТИ/ ЕКСКУРЗИЯ ДО СОЧИМИЛКО
Ще бъдете впечатлени от размерите на града още с пристигането си. Животът в Мексико Сити е френетичен, динамичен, пълен с особености и обичаи, които могат да ви се сторят странни. И като всяка столица – превзет от тълпи туристи от цял свят. На това разкошно място откривате многобройни исторически следи от пирамиди и археологически останки. Историческият център на Мексико Сити стои върху руини на древната столица на Ацтеките Tenochtitlán. Ако от друга страна искате да се полюбувате на елегантни сгради в типичния art nouveau стил ще се наложи да надникнете в някои от приказните квартали, представящи изтънчена смесица от модерна и колониална архитектура. Посрещане от местния представител и трансфер до хотела, в който ще отседнете. След настаняване, свободни часове за аклиматизация и самостоятелни разходки. Мексико Сити е мозайка от контрасти и представя пред вас цялата култура на държавата.

Включено:
Трансфер от летище до хотела, съдействие и информация на английски език, помощ с багажите на летище, нощувка в хотел. Екскурзия до Сочимилко.


ДЕН 02
ТУРИСТИЧЕСКА ОБИКОЛКА НА ГРАДА, АНТРОПОЛОГИЧЕСКИЯ МУЗЕЙ И МУЗЕЯ НА ФРИДА КАЛО
След закуска ви взимат от хотела за туристическа обиколка на града. Посещавате историческият център – UNESCO World Heritage, “The Zocalo” сърцето на града, където е Мetropolitan Cathedral – една от най-старите и мащабни катедлали в Латинска Америка, National Palace с известните фрески на Diego Rivera. Ще видите и руините на Templo Mayor – един от най-известните храмове на ацтеките в тяхната древна столица Tenochtitlan. Храмът е разположен на точното място, където ацтеките са видели орелът, кацнал на кактус със змия в клюна. Това символизира за ацтеките, че са достигнали обетована земя. Следва булевардът Paseo de la Reforma и паркът Chapultepe – тук в пред испански времена е била лятната резиденция на висшата класа на ацтеките. Продължавате с посещение на Антропологическия музей. Тук виждате известният календар на ацтеките, модели на Tenochtitlan, гигантските каменни глави Olmec от джунглите на Tabasco и Veracruz, сред много други екзотични съкровища. В този ден е включена и екскурзия до музея на Фрида Кало.

Включено:
Закуска в хотела, транспорт, пешеходна обиколка с екскурзовод на английски език, в историческия център и музея, входни такси, нощувка в хотела.


ДЕН 3
ПИРАМИДИТЕ В ТЕОТИУАКАН И БАЗИЛИКАТА ГУАДАЛУПЕ
Teotihuacan - ” мястото, където боговете са създадени‟ е един от най-важните археологически обекти в Мексико. Историята на Teotihuacan е доста мистериозна. Първите конструкции са от 200 BC. Счита се, че градът трябва да е бил населяван от около 200,000 жители по време на периода на разцвет. По това време Teotihuacán е бил най-големият град на американския континент един от най-големите в света. Жителите напуснали града около 8-ми век. Teotihuacan се счита за най-значителният, цивилизован културен център на древно Мексико. По време на тура срещате магията и мистерията на Тeotihuacan. Изкачвате пирамидите на Слънцето и Луната и минавате по алеята на мъртвите, посещавате храма на Quetzalcoatl с уникалните статуи на змии, храмът на пеперудите и крепостта. Обратно по пътя спирате за посещение базиликата на Девата от Гуадалупe, която събира пилигрими от цяло Мексико и околностите.

Включено:
Закуска в хотела, транспорт и пешеходен тур с екскурзовод на английски език в археологическият парк Теотиуакан и Гуадалупе, входни такси, нощувка в хотела.


ДЕН 4
ПРИКАЗНИ ПУЕБЛА И ОАХАКА
Днес се отправяте на 8 дневно пътешествие в южно магическо Мексико. Кръстосвате надлъж от ацтеките до маите, от полу-пустиня в джунгла сред колониални бисери и мистични археологични обекти. Традициите и природата ще бъдат основните линии в това пътешествие. Накрая на обиколката ще се възнаградите със заслужена почивка на карибските нежни плажове, прегърнати от тюркоазени топли вълни, галени от нежни слънчеви лъчи.
Тръгвате от хотела около 8 ч., след закуска. Пътувате към Пуебла – четвъртото по големина градче в Мексико. По пътя минавате покрай живописните покрити със сняг склонове на вулканите Popocatépetl (Пушещата планина 5464m) и Iztaccíhuatl (Спащата дама, 5230m). Планираме посещение на Santa Maria Tonantzintla с красивият храм декориран от туземците. В Пуебла, известен още като “Град на Ангели” обядвате и посещавате необикновения параклис Rosary, Катедралата, градския площад и красивия исторически център. Продължавате към Оахака, един от най-красивите колониални градове в Мексико, също част от световното историческо наследство. Оахака е известен с многобройните си индиански традиции, рефлектиращи в местното занаятчийство и типичната гастрономия.

Включено: З
акуска, обяд в местен ресторант в Пуебла, транспорт, панорамна обиколка на Пуебла, нощувка в Оахака.
Разстояния:
Мексико – Пуебла 2 часа; Пуебла – Оахака 4 часа


ДЕН 5
ОАХАКА – МОНТЕ АЛБАН – МИТЛА - ТУЛА
Днес посещавате археологическата зона Монте Албан – „Бялата Планина“, само на няколко километра от Оахака – древна столица на запотеките, построена на плато на 1,940 м надморска височина. Тук ще разгледате пирамиди, храмове, гробници, церемониални каменни гравюри, игрище за игра с каменна топка - пелота, множество мистични конструкции – тук се преплитат културни следи от различни цивилизации. Продължавате към Мита – стар церемониален център на запотеките. Мита е известен със уникални стенни мозайки, представящи различни геометрични дизайни – уникален стил на декорация в Мезоамерика. Виждате църквата от 16 ти век San Pablo, построена от испанците с материали от руините. На връщане към Оахака ще спрете за да видите дърветата Tule. Обратно в Оахака разглеждате катедралата, църквата Santo Domingo, музеят на златото и цветния пазар “20 de Noviembre”.

Включено:
Закуска, транспорт, туристически обиколки по програма с екскурзовод, входни такси, нощувка в Оахака.
Занимания: 8 часа.


ДЕН 6
ОАХАКА – КАНЬОНЪТ СУМИДЕРО – САН КРИСТОБАЛ
Рано сутринта, около 4 ч. тръгвате към красивият щат Чиапас. Днес основн радост ще ви достави разходка с лодка във внушителния каньон Сумидеро, който се издига на хиляди метри в най-високата си точка. Ще се възхитите от скалните формации и уникалната флора и фауна по бреговете на реката – крокодили, маймуни, стотици видове птици. След това преминавате през историческото градче Chiapa de Corzo на път за San Cristobal de las Casas.

Включено:
Закуска пакет, транспорт, круиз и посещения с екскурзовод, нощувка в Сан Кристобал
Разстояния:
Оахака – Тукстла 11 часа; Тукстла – Сомидеро 30 мин.; Сомидеро – Сан Кристобал 4,30 ч.
Днес прехода е много дълъг, възможно е да се вземе и полет – при желание се уточняват възможностите;


ДЕН 7
ИНДИАНСКИТЕ ОБЩЕСТВА
Днешната екскурзия е пълна с мистицизъм. Посещавате индианските селца San Juan Chamula и Zinacantan, разположени в планинските части на Чиапас. Тук местни все още демонстрират широк спектър от мистични обичаи и ритуали. Следобяд – свободно време за почивка. Препоръчваме да направите разходка в Сан Кристобал – цветния пазар, катедралата, музея на нефрита.

Включено:
Закуска, транспорт, екскурзовод, нощувка в Сан Кристобал
Занимания: 8 часа


ДЕН 8
САН КРИСТОБАЛ – АГУАС АСУЛ - ПАЛЕНКЕ
На път за Паленке посещавате водопадите Агуа Асул „ синя вода“. Тюркоазените нюанси, които правят тези водопади уникални идват от високата минерализация на водата. Насладете се на заобикалящата джунгла и поплувайте в това чудо. Продължавате към Паленке – дестинацията за днес. Вечерта – вечерята е включена.

Включено:
Закуска, транспорт, екскурзовод, посещение на водопадите, вечеря и нощувка в Паленке
Расзстояния:
Сан Кристобал – Агуас Асул 3,40 ч. ; Агуас – Паленке – 1,35 ч.


ДЕН 9
ПАЛЕНКЕ – КАМПЕЧЕ
Днес посещавате археологическата зона Паленке, един от най-важните обектив света на маите. Градът Lakamha, датиращ от древните маи, процъфтява през 7-ми век, под управлението на легендарния цар Pakal, чиито гробница е открита в Храмът с „ценните книжа“ в Паленке. Този град в руини храни красива архитектура, изключителни скулптури и каменни творби от древните маи. Разхождате се сред този разкош и продължавате към Кампече – пленителен град, пълен с военноморска история. Тук разглеждате испанска барокова архитектура. През последните години тук са възстановени стотици исторически сгради. Вечерта – вечеря в хотела.

Включено:
Закуска, транспорт, екскурзовод по време на посещенията, входни такси, вечеря и нощувка в Кампече
Разстояния:
Паленке – Кампече 6 часа


ДЕН 10
КАМПЕЧЕ – УКШМАЛ – МЕРИДА
На път за Мерида посещавате Укшмал „строен три пъти“, разположен в района Puuc. Укшмал е считан за един от градовете на маите, ярък пример за доминиращата архитектура в стил Puuc, характерна за региона. Посещавате Магическата пирамида, Четириъгълника на монахините, двореца на владетеля и игрището за игра с каменна топка. Обядвате и потегляте за Мерида – столицата на щата Юкатан. Градът, наричан още - Белия град е основан през 1542 г. от испанския конкистадор Франсиско Монтехо. При пристигане – разходка в историческия център.

Включено:
Закуска, транспорт, входни такси и екскурзовод преме на посещенията, обяд в Укшмал, панорамна обиколка на Мерида, нощувка в Мерида.
Разстояния:
Кампече – Укшмал 2 ч. ; Укшмал – Мерида 1 ч.


ДЕН 11
МЕРИДА – ЧИЧЕН ИЦА - КАНКУН
След закуска отпътуване за едно от новите 7 чудеса на света – Чичен Ица. В краят на ранния класически период от развитието на Мезоамерика, около 600 AD, Чичен Ица е бил най-мащабния и бележит град на маите. Днес е безспорно най-добре запазената находка от маите. Посещавате Храмът на Kukulkan (“El Castillo”), Игрището за игра с топка – пелота, Платформата на черепите, Храма на Ягуара, Обсерваторията, площада с хилядата колони и свещения сеноте Ik Kil. Тук ще обядвате и може да поплувате. Продължавате към Канкун – Ривиера Мая за заслужена почивка.

Включено:
Закуска, транспорт, екскурзоводско обслужване при посещенията, обяд, вход за обектите, трансфер до хотела, който сте избрали
Разстояния:
Мерида – Чичен Ица 2 часа, Чичен Ица – Канкун – 3 часа


ДЕН 12 - 16
Почивка в хотел по избор на Ривиера Мая.

ДЕН 17
Закуска. Трансфер до летището за полет до София.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
 • самолетни билети с включени летищни такси
 • обиколна програма/ежедневни екскурзии
 • входове за посещаваните обекти, включени в програмата
 • 3 нощувки със закуски в Мексико Сити
 • 2 нощувки със закуки в Оахака
 • 2 нощувки със закуски в Сан Кристобал
 • 1 нощувка със закуска в Паленке
 • 1 ношувка със закуска в Кампече
 • 1 нощувка със закуска в Мерида
 • 4 нощувки на база All Inclusive или закуска в Ривиера Мая
 • всички трансфери по програмата
 • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
 • напитки (освен при All Inclusive)
 • бакшиши
 • екскурзии в района на Канкун/Ривиера Мая
 • застраховка Отказ от пътуване

Настаняване

Serenity Eco Luxury Tented Camp
Цена от
3290 €
Barceló Maya Palace
Цена от
3730 €
Royal Hideaway
Цена от
3880 €

Условия за записване

-Условия за записване: *Капаро в размер на цената на самолетните билети - минимум 50% от пълната стойност на пътуването (включително летищни такси и други задължителни доплащания по конкретната оферта), упомената като крайна сума в договора при записванe. Самолетните билети подлежат на анулация съгласно правилата на авиокомпанията. *Пълно плащане е дължимо не-по късно от 40 работни дни преди датата на заминаване. *Разписанието може да претърпи промени за конкретни дати - срок за препотвърждение 24 ч. преди полета. *Минимален брой туристи - няма *Цената за деца е валидна, когато са настанени в едно помещение с двама възрастни * Всички цени се заплащат в лева по курса на БНБ за деня. Плащането може да се извърши в брой, по банков път или с карта. Върху цените не се начислява ДДС. *При пътуване от България в Бали не са необходими имунизации и на границата не се изисква имунизационна книжка. *Паспортен и визов режим: Безвизов режим. Необходим е валиднен международен паспорт мин. 6 месеца от датата на пътуване. -Забележки: *Пакетните цени са формирани на база самолетни билети в най-ниската тарифи до съответната дестинация. В момента на запитване се актуализират, спрямо свободните места. *Туроператорът предлага допълнителна застраховка Отказ от пътуване. Информация относно условията на застраховката можете да получите в офисите ни. *Туроператорът има сключена Застраховка Отговорност ТО с Алианц. *Препоръчваме лицата с намалена подвижност да заявят индивидуално обслужване. *Данни за връзка с местен представител: В случай на затруднение на мястото на предоставяне на услугите, можете да се обърнете за съдействие към местния представител на туроператора или местна служба/звено за контакт, които се предоставят с пакет-документи за пътуването. -ПРИМЕРНО ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ: петък |СОФИЯ|21:25|ИСТАНБУЛ|22:55| петък |ИСТАНБУЛ|02:30|МЕКСИКО СИТИ|08:35| (събота) събота |КАНКУН|13:40|ИСТАНБУЛ|09:35| (неделя) неделя |ИСТАНБУЛ|19:20|СОФИЯ|20:35| *Разписанието подлежи на препотвърждение до 24 часа преди полета.