17 дни / 14 нощувки
Цена от3290
ДЕСТИНАЦИЯ
Мексико Сити, Мексико
ВИД ТРАНСПОРТ
Самолет
ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ
03.12.2022 г.,    10.12.2022 г.
ПРОГРАМА
НАСТАНЯВАНЕ
ИНФОРМАЦИЯ
ДЕН 1
ДОБРЕ ДОШЛИ В МЕКСИКО СИТИ/ ЕКСКУРЗИЯ ДО СОЧИМИЛКО
Ще бъдете впечатлени от размерите на града още с пристигането си. Животът в Мексико Сити е френетичен, динамичен, пълен с особености и обичаи, които могат да ви се сторят странни. И като всяка столица – превзет от тълпи туристи от цял свят. На това разкошно място откривате многобройни исторически следи от пирамиди и археологически останки. Историческият център на Мексико Сити стои върху руини на древната столица на Ацтеките Tenochtitlán. Ако от друга страна искате да се полюбувате на елегантни сгради в типичния art nouveau стил ще се наложи да надникнете в някои от приказните квартали, представящи изтънчена смесица от модерна и колониална архитектура. Посрещане от местния представител и трансфер до хотела, в който ще отседнете. След настаняване, свободни часове за аклиматизация и самостоятелни разходки. Мексико Сити е мозайка от контрасти и представя пред вас цялата култура на държавата.

Включено:
Трансфер от летище до хотела, съдействие и информация на английски език, помощ с багажите на летище, нощувка в хотел. Екскурзия до Сочимилко.


ДЕН 02
ТУРИСТИЧЕСКА ОБИКОЛКА НА ГРАДА, АНТРОПОЛОГИЧЕСКИЯ МУЗЕЙ И МУЗЕЯ НА ФРИДА КАЛО
След закуска ви взимат от хотела за туристическа обиколка на града. Посещавате историческият център – UNESCO World Heritage, “The Zocalo” сърцето на града, където е Мetropolitan Cathedral – една от най-старите и мащабни катедлали в Латинска Америка, National Palace с известните фрески на Diego Rivera. Ще видите и руините на Templo Mayor – един от най-известните храмове на ацтеките в тяхната древна столица Tenochtitlan. Храмът е разположен на точното място, където ацтеките са видели орелът, кацнал на кактус със змия в клюна. Това символизира за ацтеките, че са достигнали обетована земя. Следва булевардът Paseo de la Reforma и паркът Chapultepe – тук в пред испански времена е била лятната резиденция на висшата класа на ацтеките. Продължавате с посещение на Антропологическия музей. Тук виждате известният календар на ацтеките, модели на Tenochtitlan, гигантските каменни глави Olmec от джунглите на Tabasco и Veracruz, сред много други екзотични съкровища. В този ден е включена и екскурзия до музея на Фрида Кало.

Включено:
Закуска в хотела, транспорт, пешеходна обиколка с екскурзовод на английски език, в историческия център и музея, входни такси, нощувка в хотела.


ДЕН 3
ПИРАМИДИТЕ В ТЕОТИУАКАН И БАЗИЛИКАТА ГУАДАЛУПЕ
Teotihuacan - ” мястото, където боговете са създадени‟ е един от най-важните археологически обекти в Мексико. Историята на Teotihuacan е доста мистериозна. Първите конструкции са от 200 BC. Счита се, че градът трябва да е бил населяван от около 200,000 жители по време на периода на разцвет. По това време Teotihuacán е бил най-големият град на американския континент един от най-големите в света. Жителите напуснали града около 8-ми век. Teotihuacan се счита за най-значителният, цивилизован културен център на древно Мексико. По време на тура срещате магията и мистерията на Тeotihuacan. Изкачвате пирамидите на Слънцето и Луната и минавате по алеята на мъртвите, посещавате храма на Quetzalcoatl с уникалните статуи на змии, храмът на пеперудите и крепостта. Обратно по пътя спирате за посещение базиликата на Девата от Гуадалупe, която събира пилигрими от цяло Мексико и околностите.

Включено:
Закуска в хотела, транспорт и пешеходен тур с екскурзовод на английски език в археологическият парк Теотиуакан и Гуадалупе, входни такси, нощувка в хотела.


ДЕН 4
ПРИКАЗНИ ПУЕБЛА И ОАХАКА
Днес се отправяте на 8 дневно пътешествие в южно магическо Мексико. Кръстосвате надлъж от ацтеките до маите, от полу-пустиня в джунгла сред колониални бисери и мистични археологични обекти. Традициите и природата ще бъдат основните линии в това пътешествие. Накрая на обиколката ще се възнаградите със заслужена почивка на карибските нежни плажове, прегърнати от тюркоазени топли вълни, галени от нежни слънчеви лъчи.
Тръгвате от хотела около 8 ч., след закуска. Пътувате към Пуебла – четвъртото по големина градче в Мексико. По пътя минавате покрай живописните покрити със сняг склонове на вулканите Popocatépetl (Пушещата планина 5464m) и Iztaccíhuatl (Спащата дама, 5230m). Планираме посещение на Santa Maria Tonantzintla с красивият храм декориран от туземците. В Пуебла, известен още като “Град на Ангели” обядвате и посещавате необикновения параклис Rosary, Катедралата, градския площад и красивия исторически център. Продължавате към Оахака, един от най-красивите колониални градове в Мексико, също част от световното историческо наследство. Оахака е известен с многобройните си индиански традиции, рефлектиращи в местното занаятчийство и типичната гастрономия.

Включено: З
акуска, обяд в местен ресторант в Пуебла, транспорт, панорамна обиколка на Пуебла, нощувка в Оахака.
Разстояния:
Мексико – Пуебла 2 часа; Пуебла – Оахака 4 часа


ДЕН 5
ОАХАКА – МОНТЕ АЛБАН – МИТЛА - ТУЛА
Днес посещавате археологическата зона Монте Албан – „Бялата Планина“, само на няколко километра от Оахака – древна столица на запотеките, построена на плато на 1,940 м надморска височина. Тук ще разгледате пирамиди, храмове, гробници, церемониални каменни гравюри, игрище за игра с каменна топка - пелота, множество мистични конструкции – тук се преплитат културни следи от различни цивилизации. Продължавате към Мита – стар церемониален център на запотеките. Мита е известен със уникални стенни мозайки, представящи различни геометрични дизайни – уникален стил на декорация в Мезоамерика. Виждате църквата от 16 ти век San Pablo, построена от испанците с материали от руините. На връщане към Оахака ще спрете за да видите дърветата Tule. Обратно в Оахака разглеждате катедралата, църквата Santo Domingo, музеят на златото и цветния пазар “20 de Noviembre”.

Включено:
Закуска, транспорт, туристически обиколки по програма с екскурзовод, входни такси, нощувка в Оахака.
Занимания: 8 часа.


ДЕН 6
ОАХАКА – КАНЬОНЪТ СУМИДЕРО – САН КРИСТОБАЛ
Рано сутринта, около 4 ч. тръгвате към красивият щат Чиапас. Днес основн радост ще ви достави разходка с лодка във внушителния каньон Сумидеро, който се издига на хиляди метри в най-високата си точка. Ще се възхитите от скалните формации и уникалната флора и фауна по бреговете на реката – крокодили, маймуни, стотици видове птици. След това преминавате през историческото градче Chiapa de Corzo на път за San Cristobal de las Casas.

Включено:
Закуска пакет, транспорт, круиз и посещения с екскурзовод, нощувка в Сан Кристобал
Разстояния:
Оахака – Тукстла 11 часа; Тукстла – Сомидеро 30 мин.; Сомидеро – Сан Кристобал 4,30 ч.
Днес прехода е много дълъг, възможно е да се вземе и полет – при желание се уточняват възможностите;


ДЕН 7
ИНДИАНСКИТЕ ОБЩЕСТВА
Днешната екскурзия е пълна с мистицизъм. Посещавате индианските селца San Juan Chamula и Zinacantan, разположени в планинските части на Чиапас. Тук местни все още демонстрират широк спектър от мистични обичаи и ритуали. Следобяд – свободно време за почивка. Препоръчваме да направите разходка в Сан Кристобал – цветния пазар, катедралата, музея на нефрита.

Включено:
Закуска, транспорт, екскурзовод, нощувка в Сан Кристобал
Занимания: 8 часа


ДЕН 8
САН КРИСТОБАЛ – АГУАС АСУЛ - ПАЛЕНКЕ
На път за Паленке посещавате водопадите Агуа Асул „ синя вода“. Тюркоазените нюанси, които правят тези водопади уникални идват от високата минерализация на водата. Насладете се на заобикалящата джунгла и поплувайте в това чудо. Продължавате към Паленке – дестинацията за днес. Вечерта – вечерята е включена.

Включено:
Закуска, транспорт, екскурзовод, посещение на водопадите, вечеря и нощувка в Паленке
Расзстояния:
Сан Кристобал – Агуас Асул 3,40 ч. ; Агуас – Паленке – 1,35 ч.


ДЕН 9
ПАЛЕНКЕ – КАМПЕЧЕ
Днес посещавате археологическата зона Паленке, един от най-важните обектив света на маите. Градът Lakamha, датиращ от древните маи, процъфтява през 7-ми век, под управлението на легендарния цар Pakal, чиито гробница е открита в Храмът с „ценните книжа“ в Паленке. Този град в руини храни красива архитектура, изключителни скулптури и каменни творби от древните маи. Разхождате се сред този разкош и продължавате към Кампече – пленителен град, пълен с военноморска история. Тук разглеждате испанска барокова архитектура. През последните години тук са възстановени стотици исторически сгради. Вечерта – вечеря в хотела.

Включено:
Закуска, транспорт, екскурзовод по време на посещенията, входни такси, вечеря и нощувка в Кампече
Разстояния:
Паленке – Кампече 6 часа


ДЕН 10
КАМПЕЧЕ – УКШМАЛ – МЕРИДА
На път за Мерида посещавате Укшмал „строен три пъти“, разположен в района Puuc. Укшмал е считан за един от градовете на маите, ярък пример за доминиращата архитектура в стил Puuc, характерна за региона. Посещавате Магическата пирамида, Четириъгълника на монахините, двореца на владетеля и игрището за игра с каменна топка. Обядвате и потегляте за Мерида – столицата на щата Юкатан. Градът, наричан още - Белия град е основан през 1542 г. от испанския конкистадор Франсиско Монтехо. При пристигане – разходка в историческия център.

Включено:
Закуска, транспорт, входни такси и екскурзовод преме на посещенията, обяд в Укшмал, панорамна обиколка на Мерида, нощувка в Мерида.
Разстояния:
Кампече – Укшмал 2 ч. ; Укшмал – Мерида 1 ч.


ДЕН 11
МЕРИДА – ЧИЧЕН ИЦА - КАНКУН
След закуска отпътуване за едно от новите 7 чудеса на света – Чичен Ица. В краят на ранния класически период от развитието на Мезоамерика, около 600 AD, Чичен Ица е бил най-мащабния и бележит град на маите. Днес е безспорно най-добре запазената находка от маите. Посещавате Храмът на Kukulkan (“El Castillo”), Игрището за игра с топка – пелота, Платформата на черепите, Храма на Ягуара, Обсерваторията, площада с хилядата колони и свещения сеноте Ik Kil. Тук ще обядвате и може да поплувате. Продължавате към Канкун – Ривиера Мая за заслужена почивка.

Включено:
Закуска, транспорт, екскурзоводско обслужване при посещенията, обяд, вход за обектите, трансфер до хотела, който сте избрали
Разстояния:
Мерида – Чичен Ица 2 часа, Чичен Ица – Канкун – 3 часа


ДЕН 12 - 16
Почивка в хотел по избор на Ривиера Мая.

ДЕН 17
Закуска. Трансфер до летището за полет до София.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
 • самолетни билети с включени летищни такси
 • обиколна програма/ежедневни екскурзии
 • входове за посещаваните обекти, включени в програмата
 • 3 нощувки със закуски в Мексико Сити
 • 2 нощувки със закуки в Оахака
 • 2 нощувки със закуски в Сан Кристобал
 • 1 нощувка със закуска в Паленке
 • 1 ношувка със закуска в Кампече
 • 1 нощувка със закуска в Мерида
 • 4 нощувки на база All Inclusive или закуска в Ривиера Мая
 • всички трансфери по програмата
 • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
 • напитки (освен при All Inclusive)
 • бакшиши
 • екскурзии в района на Канкун/Ривиера Мая
 • застраховка Отказ от пътуване

Програма

ДЕН 1
ДОБРЕ ДОШЛИ В МЕКСИКО СИТИ/ ЕКСКУРЗИЯ ДО СОЧИМИЛКО
Ще бъдете впечатлени от размерите на града още с пристигането си. Животът в Мексико Сити е френетичен, динамичен, пълен с особености и обичаи, които могат да ви се сторят странни. И като всяка столица – превзет от тълпи туристи от цял свят. На това разкошно място откривате многобройни исторически следи от пирамиди и археологически останки. Историческият център на Мексико Сити стои върху руини на древната столица на Ацтеките Tenochtitlán. Ако от друга страна искате да се полюбувате на елегантни сгради в типичния art nouveau стил ще се наложи да надникнете в някои от приказните квартали, представящи изтънчена смесица от модерна и колониална архитектура. Посрещане от местния представител и трансфер до хотела, в който ще отседнете. След настаняване, свободни часове за аклиматизация и самостоятелни разходки. Мексико Сити е мозайка от контрасти и представя пред вас цялата култура на държавата.

Включено:
Трансфер от летище до хотела, съдействие и информация на английски език, помощ с багажите на летище, нощувка в хотел. Екскурзия до Сочимилко.


ДЕН 02
ТУРИСТИЧЕСКА ОБИКОЛКА НА ГРАДА, АНТРОПОЛОГИЧЕСКИЯ МУЗЕЙ И МУЗЕЯ НА ФРИДА КАЛО
След закуска ви взимат от хотела за туристическа обиколка на града. Посещавате историческият център – UNESCO World Heritage, “The Zocalo” сърцето на града, където е Мetropolitan Cathedral – една от най-старите и мащабни катедлали в Латинска Америка, National Palace с известните фрески на Diego Rivera. Ще видите и руините на Templo Mayor – един от най-известните храмове на ацтеките в тяхната древна столица Tenochtitlan. Храмът е разположен на точното място, където ацтеките са видели орелът, кацнал на кактус със змия в клюна. Това символизира за ацтеките, че са достигнали обетована земя. Следва булевардът Paseo de la Reforma и паркът Chapultepe – тук в пред испански времена е била лятната резиденция на висшата класа на ацтеките. Продължавате с посещение на Антропологическия музей. Тук виждате известният календар на ацтеките, модели на Tenochtitlan, гигантските каменни глави Olmec от джунглите на Tabasco и Veracruz, сред много други екзотични съкровища. В този ден е включена и екскурзия до музея на Фрида Кало.

Включено:
Закуска в хотела, транспорт, пешеходна обиколка с екскурзовод на английски език, в историческия център и музея, входни такси, нощувка в хотела.


ДЕН 3
ПИРАМИДИТЕ В ТЕОТИУАКАН И БАЗИЛИКАТА ГУАДАЛУПЕ
Teotihuacan - ” мястото, където боговете са създадени‟ е един от най-важните археологически обекти в Мексико. Историята на Teotihuacan е доста мистериозна. Първите конструкции са от 200 BC. Счита се, че градът трябва да е бил населяван от около 200,000 жители по време на периода на разцвет. По това време Teotihuacán е бил най-големият град на американския континент един от най-големите в света. Жителите напуснали града около 8-ми век. Teotihuacan се счита за най-значителният, цивилизован културен център на древно Мексико. По време на тура срещате магията и мистерията на Тeotihuacan. Изкачвате пирамидите на Слънцето и Луната и минавате по алеята на мъртвите, посещавате храма на Quetzalcoatl с уникалните статуи на змии, храмът на пеперудите и крепостта. Обратно по пътя спирате за посещение базиликата на Девата от Гуадалупe, която събира пилигрими от цяло Мексико и околностите.

Включено:
Закуска в хотела, транспорт и пешеходен тур с екскурзовод на английски език в археологическият парк Теотиуакан и Гуадалупе, входни такси, нощувка в хотела.


ДЕН 4
ПРИКАЗНИ ПУЕБЛА И ОАХАКА
Днес се отправяте на 8 дневно пътешествие в южно магическо Мексико. Кръстосвате надлъж от ацтеките до маите, от полу-пустиня в джунгла сред колониални бисери и мистични археологични обекти. Традициите и природата ще бъдат основните линии в това пътешествие. Накрая на обиколката ще се възнаградите със заслужена почивка на карибските нежни плажове, прегърнати от тюркоазени топли вълни, галени от нежни слънчеви лъчи.
Тръгвате от хотела около 8 ч., след закуска. Пътувате към Пуебла – четвъртото по големина градче в Мексико. По пътя минавате покрай живописните покрити със сняг склонове на вулканите Popocatépetl (Пушещата планина 5464m) и Iztaccíhuatl (Спащата дама, 5230m). Планираме посещение на Santa Maria Tonantzintla с красивият храм декориран от туземците. В Пуебла, известен още като “Град на Ангели” обядвате и посещавате необикновения параклис Rosary, Катедралата, градския площад и красивия исторически център. Продължавате към Оахака, един от най-красивите колониални градове в Мексико, също част от световното историческо наследство. Оахака е известен с многобройните си индиански традиции, рефлектиращи в местното занаятчийство и типичната гастрономия.

Включено: З
акуска, обяд в местен ресторант в Пуебла, транспорт, панорамна обиколка на Пуебла, нощувка в Оахака.
Разстояния:
Мексико – Пуебла 2 часа; Пуебла – Оахака 4 часа


ДЕН 5
ОАХАКА – МОНТЕ АЛБАН – МИТЛА - ТУЛА
Днес посещавате археологическата зона Монте Албан – „Бялата Планина“, само на няколко километра от Оахака – древна столица на запотеките, построена на плато на 1,940 м надморска височина. Тук ще разгледате пирамиди, храмове, гробници, церемониални каменни гравюри, игрище за игра с каменна топка - пелота, множество мистични конструкции – тук се преплитат културни следи от различни цивилизации. Продължавате към Мита – стар церемониален център на запотеките. Мита е известен със уникални стенни мозайки, представящи различни геометрични дизайни – уникален стил на декорация в Мезоамерика. Виждате църквата от 16 ти век San Pablo, построена от испанците с материали от руините. На връщане към Оахака ще спрете за да видите дърветата Tule. Обратно в Оахака разглеждате катедралата, църквата Santo Domingo, музеят на златото и цветния пазар “20 de Noviembre”.

Включено:
Закуска, транспорт, туристически обиколки по програма с екскурзовод, входни такси, нощувка в Оахака.
Занимания: 8 часа.


ДЕН 6
ОАХАКА – КАНЬОНЪТ СУМИДЕРО – САН КРИСТОБАЛ
Рано сутринта, около 4 ч. тръгвате към красивият щат Чиапас. Днес основн радост ще ви достави разходка с лодка във внушителния каньон Сумидеро, който се издига на хиляди метри в най-високата си точка. Ще се възхитите от скалните формации и уникалната флора и фауна по бреговете на реката – крокодили, маймуни, стотици видове птици. След това преминавате през историческото градче Chiapa de Corzo на път за San Cristobal de las Casas.

Включено:
Закуска пакет, транспорт, круиз и посещения с екскурзовод, нощувка в Сан Кристобал
Разстояния:
Оахака – Тукстла 11 часа; Тукстла – Сомидеро 30 мин.; Сомидеро – Сан Кристобал 4,30 ч.
Днес прехода е много дълъг, възможно е да се вземе и полет – при желание се уточняват възможностите;


ДЕН 7
ИНДИАНСКИТЕ ОБЩЕСТВА
Днешната екскурзия е пълна с мистицизъм. Посещавате индианските селца San Juan Chamula и Zinacantan, разположени в планинските части на Чиапас. Тук местни все още демонстрират широк спектър от мистични обичаи и ритуали. Следобяд – свободно време за почивка. Препоръчваме да направите разходка в Сан Кристобал – цветния пазар, катедралата, музея на нефрита.

Включено:
Закуска, транспорт, екскурзовод, нощувка в Сан Кристобал
Занимания: 8 часа


ДЕН 8
САН КРИСТОБАЛ – АГУАС АСУЛ - ПАЛЕНКЕ
На път за Паленке посещавате водопадите Агуа Асул „ синя вода“. Тюркоазените нюанси, които правят тези водопади уникални идват от високата минерализация на водата. Насладете се на заобикалящата джунгла и поплувайте в това чудо. Продължавате към Паленке – дестинацията за днес. Вечерта – вечерята е включена.

Включено:
Закуска, транспорт, екскурзовод, посещение на водопадите, вечеря и нощувка в Паленке
Расзстояния:
Сан Кристобал – Агуас Асул 3,40 ч. ; Агуас – Паленке – 1,35 ч.


ДЕН 9
ПАЛЕНКЕ – КАМПЕЧЕ
Днес посещавате археологическата зона Паленке, един от най-важните обектив света на маите. Градът Lakamha, датиращ от древните маи, процъфтява през 7-ми век, под управлението на легендарния цар Pakal, чиито гробница е открита в Храмът с „ценните книжа“ в Паленке. Този град в руини храни красива архитектура, изключителни скулптури и каменни творби от древните маи. Разхождате се сред този разкош и продължавате към Кампече – пленителен град, пълен с военноморска история. Тук разглеждате испанска барокова архитектура. През последните години тук са възстановени стотици исторически сгради. Вечерта – вечеря в хотела.

Включено:
Закуска, транспорт, екскурзовод по време на посещенията, входни такси, вечеря и нощувка в Кампече
Разстояния:
Паленке – Кампече 6 часа


ДЕН 10
КАМПЕЧЕ – УКШМАЛ – МЕРИДА
На път за Мерида посещавате Укшмал „строен три пъти“, разположен в района Puuc. Укшмал е считан за един от градовете на маите, ярък пример за доминиращата архитектура в стил Puuc, характерна за региона. Посещавате Магическата пирамида, Четириъгълника на монахините, двореца на владетеля и игрището за игра с каменна топка. Обядвате и потегляте за Мерида – столицата на щата Юкатан. Градът, наричан още - Белия град е основан през 1542 г. от испанския конкистадор Франсиско Монтехо. При пристигане – разходка в историческия център.

Включено:
Закуска, транспорт, входни такси и екскурзовод преме на посещенията, обяд в Укшмал, панорамна обиколка на Мерида, нощувка в Мерида.
Разстояния:
Кампече – Укшмал 2 ч. ; Укшмал – Мерида 1 ч.


ДЕН 11
МЕРИДА – ЧИЧЕН ИЦА - КАНКУН
След закуска отпътуване за едно от новите 7 чудеса на света – Чичен Ица. В краят на ранния класически период от развитието на Мезоамерика, около 600 AD, Чичен Ица е бил най-мащабния и бележит град на маите. Днес е безспорно най-добре запазената находка от маите. Посещавате Храмът на Kukulkan (“El Castillo”), Игрището за игра с топка – пелота, Платформата на черепите, Храма на Ягуара, Обсерваторията, площада с хилядата колони и свещения сеноте Ik Kil. Тук ще обядвате и може да поплувате. Продължавате към Канкун – Ривиера Мая за заслужена почивка.

Включено:
Закуска, транспорт, екскурзоводско обслужване при посещенията, обяд, вход за обектите, трансфер до хотела, който сте избрали
Разстояния:
Мерида – Чичен Ица 2 часа, Чичен Ица – Канкун – 3 часа


ДЕН 12 - 16
Почивка в хотел по избор на Ривиера Мая.

ДЕН 17
Закуска. Трансфер до летището за полет до София.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
 • самолетни билети с включени летищни такси
 • обиколна програма/ежедневни екскурзии
 • входове за посещаваните обекти, включени в програмата
 • 3 нощувки със закуски в Мексико Сити
 • 2 нощувки със закуки в Оахака
 • 2 нощувки със закуски в Сан Кристобал
 • 1 нощувка със закуска в Паленке
 • 1 ношувка със закуска в Кампече
 • 1 нощувка със закуска в Мерида
 • 4 нощувки на база All Inclusive или закуска в Ривиера Мая
 • всички трансфери по програмата
 • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
 • напитки (освен при All Inclusive)
 • бакшиши
 • екскурзии в района на Канкун/Ривиера Мая
 • застраховка Отказ от пътуване

Настаняване

Serenity Eco Luxury Tented Camp
Цена от
3290 €
Barceló Maya Palace
Цена от
3730 €
Royal Hideaway
Цена от
3880 €

Условия за записване

-Условия за записване: *Капаро в размер на цената на самолетните билети - минимум 50% от пълната стойност на пътуването (включително летищни такси и други задължителни доплащания по конкретната оферта), упомената като крайна сума в договора при записванe. Самолетните билети подлежат на анулация съгласно правилата на авиокомпанията. *Пълно плащане е дължимо не-по късно от 40 работни дни преди датата на заминаване. *Разписанието може да претърпи промени за конкретни дати - срок за препотвърждение 24 ч. преди полета. *Минимален брой туристи - няма *Цената за деца е валидна, когато са настанени в едно помещение с двама възрастни * Всички цени се заплащат в лева по курса на БНБ за деня. Плащането може да се извърши в брой, по банков път или с карта. Върху цените не се начислява ДДС. *При пътуване от България в Бали не са необходими имунизации и на границата не се изисква имунизационна книжка. *Паспортен и визов режим: Безвизов режим. Необходим е валиднен международен паспорт мин. 6 месеца от датата на пътуване. -Забележки: *Пакетните цени са формирани на база самолетни билети в най-ниската тарифи до съответната дестинация. В момента на запитване се актуализират, спрямо свободните места. *Туроператорът предлага допълнителна застраховка Отказ от пътуване. Информация относно условията на застраховката можете да получите в офисите ни. *Туроператорът има сключена Застраховка Отговорност ТО с Алианц. *Препоръчваме лицата с намалена подвижност да заявят индивидуално обслужване. *Данни за връзка с местен представител: В случай на затруднение на мястото на предоставяне на услугите, можете да се обърнете за съдействие към местния представител на туроператора или местна служба/звено за контакт, които се предоставят с пакет-документи за пътуването. -ПРИМЕРНО ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ: петък |СОФИЯ|21:25|ИСТАНБУЛ|22:55| петък |ИСТАНБУЛ|02:30|МЕКСИКО СИТИ|08:35| (събота) събота |КАНКУН|13:40|ИСТАНБУЛ|09:35| (неделя) неделя |ИСТАНБУЛ|19:20|СОФИЯ|20:35| *Разписанието подлежи на препотвърждение до 24 часа преди полета.