Френска Полинезия – на крачка от рая

Има толкова много места по света, които биват наричани “Земен рай” и Френска Полинезия е едно от тях... съвсем заслужено. Островите са съревновават по красота и да изберете някой от тях e наистина трудно. Но едно е сигурно, дори да не е самият рай, Френска Полинезия е на крачка от рая.

Сред водите на Тихия океан, в южната му част се разполагат 5 островни групи, които съставляват Френска Полинезия – Маркизки острови, Дружествени острови, Туамоту, Тубуай и Гамбе.

А сред най-посещаваните и любими на почитателите на райски кътчета са Таити и Бора Бора.

Таити е най-големият от островите на Френска Полинезия и е част от Дружествените острови. Често е наричан Остров на любовта, заради романтичните пейзажи и възможностите за незабравима почивка с любимия човек сред лазурни води, примамливи лагуни, всепоглъщаща зеленина и извисени в небето вулкани.

Боба Бора също е част от островната група на Дружествените острови. Той е магичен и примамлив. Целият остров сякаш се “върти” около висок цели 727 метра застинал вулкан, а наоколо природата кипи. На Бора Бора можете да получите уединена почивка, незабравими залези с любимия човек и наистина добро обслужване.

Френска Полинезия е магична и романтична част от картата на света. Островите примамват с пожелания за незабравими преживявания, а природата е целунала всеки от тях...

За романтична почивка, приключение с гмуркане, фотографска страст, желание за уединение и желание за забавление... Винаги можете да изберете някой от островите на Френска Полинезия.




Hermes Holidays
Снимка: Hermes Holidays




Полезни връзки:

Далечни дестинации

Гмуркане по света




Вижте още:

Мавриций в любопитни факти

Бали - един различен свят, където времето е спряло

Малдивски острови – няколко крачки в най-красивите сънища