ЛОКАЦИЯ
О-в Бали, Индонезия
Луксозният хотелски СПА комплекс Mansion Resort & Spa се намира в подножието на хълмовете на Убуд, на остров Бали. Разположен е сред пейзажни градини в дзен стил и предлага открити басейни и хидромасажни вани, меню с органични продукти и разнообразни уелнес и козметични процедури.


Цени

Дата Възрастен в двойна стая Възрастен в единична стая Трети възрастен
    
       
      
      
       
      04.09,  
      
      
       
      11.09,  
      
      
       
      17.09,  
      
      
       
      24.09,  
      
      
       
      01.10,  
      
      
       
      09.10,  
      
      
       
      16.10,  
      
      
       
      23.10,  
      
      
       
      30.10,  
      
      
       
      06.11,  
      
      
       
      13.11,  
      
      
       
      20.11,  
      
      
       
      27.11,  
      
      
       
      04.12,  
      
      
       
      10.12, 17.12  
      
      
     
   
 1,070 € / 2093 лв.

Описание
 
Местоположение:
Луксозният хотелски СПА комплекс Mansion Resort & Spa се намира в подножието на хълмовете на град Убуд, на остров Бали. Разположен е сред пейзажни градини в дзен стил и предлага открити басейни и хидромасажни вани, меню с органични продукти и разнообразни уелнес и козметични процедури.

В хотела:
Гостите на Mansion Bali могат да се насладят на изискана френска кухня в Indochine или на вкусни ястия от интернационалното меню на Café La Terrace. Там се намира и частната колекция от произведения на изкуството на хотела. Другите възможности включват чаения салон Jasmine и бар Wantilan, който сервира напитки.

Комплексът предлага разнообразни козметични процедури, като например процедури за подмладяване и СПА сесии. За по-пълноценно преживяване се организират курсове по йога и терапевтични масажи. Гостите могат да играят и билярд.

Стаи:
Всички стаи се намират във вътрешния двор или сред тропическите градини и се отличават с красив интериорен дизайн. Просторни и добре оборудвани, стаите включват климатик, луксозна баня и минибар. Във всички стаи има произведения на изкуството от местни художници.