/>

КЛУБ „ПРЕКОСЕТЕ ГРАНИЦИТЕ С ХЕРМЕС ХОЛИДЕЙС”

Клуб „Прекосете границите с Хермес Холидейс”
ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ

Какви предимства носи членството в нашия клуб?
1. След първата реализирана резервация по програмите на Хермес Холидейс, автоматично получавате ниво на членство “Пътешественик”. Този вид членство Ви носи 3% отстъпка* от цената на всяко следващо пътуване, закупено директно от Хермес Холидейс или от оторизиран агент, който продава приоритетно продуктите на Хермес Холидейс.
2. След петата реализирана резервация по програмите на Хермес Холидейс, получавате ниво на членство “Супер Пътешественик”. Този вид членство Ви носи 5% отстъпка* от цената на всяко следващо пътуване, закупено директно от Хермес Холидейс или от оторизиран агент, който продава приоритетно продуктите на Хермес Холидейс.
3. След десетата реализирана резервация по програмите на Хермес Холидейс, получавате ниво на членство “VIP Пътешественик”. Този вид членство Ви носи 7% отстъпка* от цената на всяко следващо пътуване, закупено директно от Хермес Холидейс или от оторизиран агент, който продава приоритетно продуктите на Хермес Холидейс.
4. Членовете на Клуб „Прекосете границите с Хермес Холидейс” имат възможност да участват в програмата „Доведи приятел”.
5. Членовете на Клуб „Прекосете границите с Хермес Холидейс” винаги първи получават актуална информация от света на нашите пътешествия – промоционални оферти, специални и оферти ”последна минута” и се ползват с предимство от 24 часа при записване.
6. Членовете на Клуб „Прекосете границите с Хермес Холидейс” се обслужват приоритетно за индивидуални заявки за пътувания.

Как да станете член на Клуб „Прекосете границите с Хермес Холидейс”?
Като закупите поне един продукт на Хермес Холидейс директно от Хермес Холидейс или от оторизиран агент, който продава приоритетно продуктите на Хермес Холидейс.

Как да се възползвате от предимствата на членството в Клуб „Прекосете границите с Хермес Холидейс”?
1. За да ползвате приложимите отстъпки за членство, трябва да резервирате следващото си пътуване по наша програма директно от офис на Хермес Холидейс или от оторизиран агент, който продава приоритетно продуктите на Хермес Холидейс.
2. За да получавате информация за актуалните новини и промоции по електронна поща, трябва да ни предоставите валиден е-мейл, като се регистрирате в уеб сайт www.hermesholidays.net , чрез бланката за резервация.

Какво представлява програмата „Доведи приятел”?
1. Програмата „Доведи приятел” е предназначена за членове на Клуб „Прекосете границите с Хермес Холидейс”, които планират отново да се запишат за пътуване по някоя от нашите програми или да заявят индивидуална програма, отговаряща на изискванията им.
2. Ако при заявяването на вашето следващо пътуване, резервирате една или повече допълнителни стаи за Ваши приятели или близки, които до момента не са пътували с Хермес Холидейс, Вие получавате 4% отстъпка* от цената на заявеното пътуване за доведените клиенти, за конкретната резервация. При всяко следващо тяхно пътуване, получавате +1%.

Как се прилагат отстъпките, предоставяни на членовете на Клуб „Прекосете границите с Хермес Холидейс”?
1. Отстъпките се прилагат върху обявената пакетна цена - без летищни такси, допълнителни услуги, визи и други, които не са описани като част от пакетната цена.
2. Отстъпките се прилагат само към програмите, включени в Клуб „Прекосете границите с Хермес Холидейс”.
3. Отстъпкитe се прилагат върху цената за възрастен или дете, настанени на нормално легло в двойна стая или в единична стая.
4. Анулираните резервации се считат за нередовни и не участват при формирането
на нивото на членството в Клуб „Прекосете границите с Хермес Холидейс”.
5. Оторизирани агенти на Хермес Холидейс са всички регистрирани туристически агенции, които имат валиден агентски договор за продажба на продуктите, предлагани от Хермес Холидейс на българския пазар и продават приоритетно продуктите на Хермес Холидейс.